FRANCIA RIVIÉRASzállás típusa: Program szerint
Ellátás módja: Program szerint
Utazás módja: Busz
Időtartam: 5 nap / 4 éj


Utazás:

Autóbusszal

Szállás:

Hotel Mercure, vagy Campanile tenger közeli 3 csillagos szállodában, Nizzában

Ellátás:

Teljes panzió

A részvételi díj tartalmazza a teljes ellátást, és minden programot az adott belépőkkel.

Programajánlat:

1.nap:

Indulás reggel 05.30-kor a Velencei-tavi találkozó helyről. Siófokról 06.15 órakor Reggelire szendvicsek és italok az autóbuszon. Ebéd a Velence közeli Autógrill étteremben. Utazás a Milánó, Menton útvonalon. Vacsora útközben az Autógrill étteremben. Késő esti érkezés a szálláshelyre a Cote D’Azur fővárosába.
Éj Nizzában

2.nap:

Délelőtt kirándulás a közeli Cannes-ba, Ahonnét hajókirándulást teszünk a közeli Lérins-szigetek közül Szent Honorat-ra. Séta az egykoron a Vasálarcost is őrző várban és a környékén. Hajóval visszaérkezés, majd ebéd a belvárosban. Délután séta a Fesztiválpalota és a kikötő mentén. Utána meglátogatjuk a Picasso által felélesztett cserépipar központját és a mester által díszített kápolnát Vallaurisban. Vacsora a szállodában. Majd igény szerinti kiruccanás egy korzózásra az Angol-sétány mentén.
Éj Nizzában

3.nap:

Kirándulás a Cote D’Azur egyik legfestőibb partszakaszán Eze Village középkori városáig. A kisváros, csodálatos panorámát nyújt a Cap Ferrat félszigeten, ahol meglátogatjuk, a Fragonard parfümgyárat,… „illatkóstoló” és vásárlási lehetőség is rendelkezésre áll. Dél körül érkezés Monacoba. Ebéd után városnézés a Nagyhercegségben és az Óceanográfiai Múzeum megtekintése, fényképezés a Nagyherceg Palotájánál, majd a kikötőben, ahonnét gyalogos sétával feljutunk Monte Carlo kaszinójához. Kora esti visszaindulás a szállásra. Vacsora a szállodában.
Éj Nizzában

4.nap:

A Chagall Múzeum megtekintése után a kardszárnyú delfineket, fókákat, pingvineket és számos egzotikus állatot felvonultató Delfinárium élményei várnak ránk. Ebéd a helyszínen. Délután ismerkedés Antibes belvárosával. Vacsora a szállodában.
Éj Nizzában

5.nap:

A korai reggelit követően indulás haza. Ebéd az Autógrillben Milánó közelében. Vacsora Maribor közelében, Szlovéniában. Éjfél körül érkezés haza.