DREZDA - BERLIN



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Teljes ellátás
Utazás módja
Busz
Időtartam
4 nap / 3 éj


Drezda - Berlin

 

Meissen – Szász-Svájc

Utazás: Autóbusszal

Szállás: 2 éj Rabenauban, Hotel König Albert Höhe*** (17 km Drezdától)

             1 éj Berlinben, BioHotel am Lunik Park***/*

Ellátás: Teljes ellátás

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz, a félpanziós szállások, az ebédek, a Zwinger belépő, a felsorolt programok,a biztosítás és a magyar idegenvezető költségeit.

 

Részletes program:

1.nap: Találkozó 05.30-kor és indulás reggel 06.00 órakor. Utazás rövid pihenőkkel Brünn- Prága útvonalon. Ebéd Prága közelében 12.00-kor. Késő délutáni érkezés Drezdába – várhatóan 17.00-17.30 között - majd áttekintő séta a belvárosban: Semper Opera, Dóm, Választófejedelmek Palotája, Európa Terasza, Frauenkirche. Érkezés este a szállodába és vacsora.

                                                           Éj Rabenauban

2. nap: Reggeli a szállodában. Utazás Basteibe 08.00-kor. Séta a vadregényes szász-svájci, „kalandfilmbe illő” környezetben – Bastei és sziklaképződményei. Ebéd Drezdában a Pulverturm, történelmi hangulatú étteremében 13.00 órától. A Zwinger Alte Meister  www.schloesser-dresden.de remekműveinek az áttekintő megismerése. Délután szabad program. (Szabad program helyett tehető egy kitérő Meissenbe, csak belvárosi sétával, a porcelánmanufaktúra megtekintése nélkül) Vacsora a szállodában.

                                                           Éj Rabenauban

3. nap: Reggeli után továbbutazás Berlinbe 07.30-kor. Várható érkezés 10.00-10.30 körül. Városnézés autóbusszal és gyalogosan belépők nélkül: Reichstag,  Branderburgi - Kapu, Hotel Adlon, Unten den Linden sugárút, Humboldt Egyetem, Dóm, Városháza és a Tv-torony.
Ebéd a belvárosban 12.30-tól. Délutántól a sportesemény megtekintése. Vacsora a szálláson. Igény szerint esti Berlin séta és lehetőségtől függően a Reichstag Kupola megtekintése.

                                                     Éj Berlin északi részén

4. nap: Reggeli után indulás 07.30-kor. Rövid pihenőkkel, egész napos utazás. Ebéd Prága közelében 12.00-kor. Magyarországra érkezés az esti - 20.00-21.00 közötti - órákban a kiindulási helyre.