BARCELONA MECCS



Szállás típusa
Szálloda ****
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Repülő
Időtartam
4 nap / 3 éj


Utazás: menetrend szerinti repülőjárattal

Szállás: Barcelonában az NH Hotel Calderon, 4 csillagos szállodában

 

Programajánlat:

1. nap: Találkozó a repülőtéren. Indulás Barcelonába– Érkezés után transzfer a Katalán Faluba, ahol ebéddel kezdődik a barcelonai programunk. Utána rövid séta, majd továbbutazás az FC Barcelona Camp Nou stadionjába, a Múzeum megtekintése, különös tekintettel a Kubala László emlékekre. Esti érkezés a szállásra, majd vacsora egy közeli étteremben.

Éj Hotel Calderon

2. nap: Kirándulás Montserratba a XI. században épült bencés kolostorba és a bazilikában megcsodálhatóFekete Madonnához. Borkóstoló a Freixenet Pincészetben, majd ebéd egy helyi étterembenVisszautazás Barcelonába, városnézés helyi idegenvezető kíséretében: ismerkedés a katalánok fővárosával, „amit soha sem lehet megunni”, látogatás a Sagrada Familia-ban (A Szent Család temploma, vagy Jövő temploma), Casa Battló, Casa Milá (Gaudí utolsó lakóháza), a Táncoló Szökőkút, a Diadalív és a Rambla sétálóutca várnak ránk.  Este vacsorával egybekötött Flamenco Show a Palacio Flamencoban.

Éj Hotel Calderon

3. nap: Délelőtt látogatás a Picasso Múzeumban, azon belül pedig a Dali kiállítás megtekintése. Ezt követően másfél órás tengeri hajókirándulás, majd ebéd egy, a kikötőben lévő étteremben. Később visszatérés a szállodába, rövid pihenés, felfrissülés. Este transzfer a stadion közelében lévő étteremben, vacsora, majd átvonulás a Stadionba, a labdarugó mérkőzés megtekintése. A meccs után transzfer vissza a szállodába.

Éj Hotel Calderon

4. nap: Reggeli után rövid szabadidős vásárlási lehetőség a belvárosban, majd kijelentkezés a szállodából, és indulás a repülőtérre. Ebéd a repülőtéren, majd hazautazás 14.30-kor.