NÁPOLY - CAPRI - SORRENTÓ - AMALFI - POMPEI - VEZÚVSzállás típusa: Program szerint
Ellátás módja: Program szerint
Utazás módja: Kombinált
Időtartam: 3 nap / 2 éj


NÁPOLY - CAPRI - SORRENTÓ - AMALFI - POMPEJI - VEZÚV


Időtartam:

3 nap/2 éj

Utazás:

repülővel és autóbusszal

Szállás:

a Nettuno üdülőfalu*** apartman házaiban tengerparton vagy Hotel Flora**** Sorrentóban

Ellátás:

Teljes panzió

A Nettuno Üdülőfalu

- Marina del Cantonéban -

egyedüli szállást kínáló 3 csillagos létesítmény a Sorrentói - félszigeten, amelynek apartman- házai közvetlenül a tengerpart sávjában találhatóak, saját – kavicsos strandja van –és kikötője, ahonnét közvetlen, csak a helyi vendégek számára fenntartott hajók indulnak Capri szigetére és Amalfiba.


Program:


1.nap:

Találkozó a Liszt Ferenc Repülőtér 2/A Terminálján.

Indulás Nápolyba.

Érkezést követően Utazás a szállásra a Hotel Florába a Sorrentói – félsziget érintésével. Üdvözlő vacsora a Caruso – Múzeum - Étteremben. Esti séta a belvárosban: a meredeken a tengerbe szakadó partvonalra épült Sorrento megtekintése, Tasso tér és kilátó, majd az éjszakai élet...


2. nap:

Reggelit követően indulás 08.30-kor, és kirándulás hajóval Capri szigetére a Porto Grandéból. Érkezés – Odüsszeusz kalandozásai óta ismert - Marina Piccolába, rálátással a Faraglioni sziklákra. A Nápolyi-öböl azúrkék vizének gyöngyszeme már a római cézárokat is rabul ejtette. Séta az Augustus Kertben és a Villa San Michele megismerése Anacapriban. Ebéd Marina Piccolában. Hajóval megkerüljük a szigetet és kedvező időjárás esetén a Kék Barlang megtekintése is lehetséges kis csónakokkal. Vacsora és a Tarantella műsoros, táncos est megtekintése éjszakába nyúlóan.


3. nap:

Korai reggeli, majd utazás Pompeji romvárosába, amely 79. augusztus 24-én pusztult el. A gazdag kereskedőváros feltárása az 1860-as években kezdődött, s mára egyedülálló módon bepillantás nyerhető a „konzervált” régmúlt ókori házak rejtekeibe. Városnézés Campania tartomány „fővárosában” Nápolyban: Népszavazás tere, a Királyi palota, a Dóm megtekintése, amely Endre herceg és Martell Károly sírját őrzi, San Carlo Opera, Umberto Galéria, Castel Nuovo és a kikötő. Ebédet követően transzfer a repülőtérre. Hazautazás és érkezés Budapestre menetrend szerint.