MÁLTA - A KERESZTES LOVAGOK SZIGETESzállás típusa: Program szerint
Ellátás módja: Program szerint
Utazás módja: Repülő
Időtartam: 8 nap / 7 éj
Program:


1. nap:

Repülő indulása előtt 2 órával találkozó a budapesti repülőtéren, majd menetrend szerint repülés Málta szigetére. Érkezést követően kb 45 perces transzfer a szállodába. Majd pihenés és az all inclusive szolgáltatások használata.

Éj a Suncrest Hotelben

2. nap:

Reggeli a hotelben, majd látogatás Vallettá-ban, a sziget ősi fővárosában: Séta és fényképezés a nagyszerű kilátást nyújtó Upper Barracca Gardens kerteknél, majd az ősi St. John Katedrálisnál. Látogatás a kereszteslovagok korából származó Palotánál.

Továbbutazás Mdina / Rabat történelmi városába. Látogatás a Mosta Dome-nál, majd a város bástyáinál (Mdina Bastions). A St. Paul Katakombák bejárása. Vásárlási lehetőség a Mdina Glass Blowers Ta Qali üveggyártó műhelyében.

Visszatérés a hotelbe, úszási lehetőség a tengerben, vagy a szálloda medencéjében. A resort wellness szolgáltatásainak megismerése egyénileg.

Éj a Suncrest Hotelben

3. nap:

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy a hotel szolgáltatásainak egyéni használata.

Éj a Suncrest Hotelben

4.nap:

Napközben pihenés a szállodában vagy a tengerparton. Vacsora után hajóra szállunk és ellátogatunk Marsamxett természetes kikötőihez és a Nagy Kikötőhöz (Grand Harbour), amelyeket a természetes vízfolyások alakították Európa egyik legszebb kikötőjévé. A kilátás az erődítményekre a tenger felől egyedülálló, igazi a kincs a fotósok számára.

Éj a Suncrest Hotelben

5.nap:

Reggeli a hotelben, majd félnapos kirándulás keretében vásárlás a festői környezetben található, tipikus máltai halászfalu, Marsaxlokk piacán, ami a sziget egyik legnagyobb piaca.

Továbbutazás a természet lélegzetelállítóan szép alkotásához, a Blue Grotto - tengeri barlangokhoz. Csónaktúra a lenyűgöző tengeri kék-lila barlangoknál. (Időjárásfüggő, a csónakázás a helyszínen fizetendő).

Éj a Suncrest Hotelben

6.nap:

Reggeli után 4 órás vitorlázás 2 15 fős vitorlással a part mentén, fürdési lehetőséggel. A fedélzeten korlátlan sör és üdítő fogyasztás. Visszatérés a szállodába és pihenés a nap hátralévő részében.

Éj a Suncrest Hotelben

7. nap:

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy a hotel szolgáltatásainak egyéni használata.

Éj a Suncrest Hotelben

8. nap:

Reggel transzfer a repülőtérre és elutazás menetrend szerint.

Málta képekbenUpper Barracca kertekSt. John KatedrálisMdina – sikátorDwejra fokBlue Grotto barlangMdina