TŰZÖNJÁRÁS PROGRAM: KALAND ÉS JÓTÉKONYSÁGI PROGRAM



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Repülő
Időtartam
- nap / -1 éj


A jótékonysági tűzönjárás olyan publikus jótékonysági vagy vállalati CSR program, amely a nyugati országokban több mint 20 éves múltra tekint vissza. Csak az Egyesült Királyság területén évente több mint 100 ilyen adománygyűjtő rendezvényt tartanak, ezek többségét az angol „Guy Fawkes Day” nemzeti ünnep keretén belül.

A jótékonysági tűzönjárás célja minden esetben egy karitatív szervezet támogatása. A szervezet dolgozói önkéntes alapon vesznek részt a programon, ami jellegénél fogva egyszerre csapatépítő-kalandprogram, valamint kivételes PR lehetőség, miután a sajtó mindig fogékony a jótékonysági megmozdulásokra. A vállalati önkéntesekből, vagy egy részterület önkéntes dolgozóiból álló célcsoport egy valódi parázsszőnyegen sétál végig, hogy ezzel a szimbolikus cselekedettel bizonyítson magának és környezetének.

A szervezet méretétől függően általában 30-50 vagy 100 fővel kerülnek megrendezésre, de nem ritkák a több száz fős adománygyűjtő tűzönjárások is. A CSR program megvalósítását szolgáló közvetlen költségeket leszámítva, a teljes árbevétel a jótékonysági szervezet támogatását célozza.

  


Jótékonysági Tűzönjárásainkat magyarországi és nemzetközi jótékonysági szervezetek számára, valamint vállalati CSR programok keretén belül szervezzük. Minden egyes ilyen rendezvény egyénre szabott, és a jótékonysági megmozdulást támogató vállalat szervezeti kultúrájához és a támogatott szervezet igényeihez igazított.

A Jótékonysági Tűzönjárások lebonyolításában a nemzetközi hátterű NAPKAPU Csoport Tűzönjáró Instruktor Tréner (FIT) specialistái működnek közre, ami 100% szakmai garanciát jelent a résztvevők sértetlenségére, sikeres parázsonjárására vonatkozóan!