PARADIGMAVÁLTÓ PROGRAMOK



Szállás típusa
Nincs
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Egyéni
Időtartam
1 nap / 0 éj


Sokszor hangoztatott mondás, hogy "minden fejben dől el", mégis kevés ember teszi próbára ezt az általános igazságnak vélt tételt, és ezáltal önmagát is, valódi éles helyzetben. Pedig hihetetlen mértékű változást hozhat minden ember életébe, amikor saját bőrén tapasztalja milyen megtenni valamit, amiről korábban azt hitte lehetetlen.

A paradigma váltó program a mentális paradigmákkal, és az önkorlátozó hiedelmekkel való szembesülés gyakorlati próbája. Az egynapos fejlesztő programunk keretében, résztvevőinknek segítünk feltérképezni önmagukról és teljesítőképességükről vallott meggyőződéseiket és ezerszer bizonyított módon megtanítjuk őket, hogyan haladják meg azt.

  

A paradigmaváltó program szabadon választható és variálható elemei között olyan 100% biztonsággal végrehajtható feladatokat ajánlunk, mint a pusztakezes téglatörés, az üvegcserepeken-járás, a nyílvesszőtörés vagy betonacél-hajlítás torokkal, vagy a parázsonjárás.

A program elemei szabadon variálhatók, és egyesével önálló programként is megállják a helyüket! Bármelyik eleme alkalmas jótékonysági rendezvények, vagy vállalati csapatépítők, célkitűző workshopok, kalandprogramok támogatására!

A paradigmaváltó programok lebonyolításában a nemzetközi hátterű NAPKAPU Csoport Tűzönjáró Instruktor Tréner (FIT) specialistái működnek közre, ami 100% szakmai garanciával biztosítja a résztvevők sértetlenségét!