Fülöp-szigetek



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Program szerint
Időtartam
Program szerint


Fülöp-szigetek



                       

 

Programajánlat:

1. nap: Budapest – Dubai

Találkozó a Liszt Ferenc repülőtéren 12:40-kor majd elutazás Budapestről. Átszállás Dubaiban majd tovább utazás a Fülöp-szigetkere.

Éj a repülőn

 

 

2. nap: Manila

Érkezés Manilába, a repülőtérről egyenesen a Barbara’s-ba megyünk ahol svédasztalos vacsora elfogyasztása közben élvezhejük a kulturális show műsort. Vacsora után transzfer a szállodába

 

Éj: Manila

 

 

3. nap: Banaue

Indulás a Manilától 360 Km távolságra fekvő Banaue-ba. Utazás északon a főúton és Cagayan-völgy úton Bagabag városáig Nueva Vizcaya-ban. Majd az 1300 méter tengerszint feletti magasságban található Banaue-ba érkezünk.  Bejelentkezés a Banaue Hotelbe késő délután. Vacsora a hotelben

 

Éj: Banaue

 

4. nap: Banga

A szállodából a Fülöp-szigetek egyik jellegzetes járművével, a jeepney-vel indulunk Banga ősi falujába, amely egy rövid gyalogtúra keretében érhető el a főútról. A faluban eltöltött idő után megtekintjük a 2000 éves rizsteraszokat. A teraszok egy része zölden pompázik, más teraszokat ellep a víz, de minden évszakban más színeket csodálhatunk meg. Ellátogatunk a városi piacra is, ahol a helyiek életébe nyerünk bepillantást valamint a kézműves termékek széles skáláját is megismerhetjük. Az idő függvényében ellátogatunk egy másik faluba is mielőtt visszatérünk a szállodába. Vacsora a szállodában.

Éj: Banaue

 

5. nap: Sagada

Észak felé indulunk a kanyargós hegyi ösvényeken a Bontoc hátországba, ahol meglátogatjuk a belga apácák által alapított múzeumot. Ha az időjárási viszonyok lehetővé teszik, akkor ellátogatunk az Ifugao temetkezési barlangokba Sagadaban és megismerkedünk a bennszülöttekkel. Vacsora a hotelben.

 

Éj: Sagada

 

6. nap (02.27.): Baguio City

Fennséges tájakon keresztül folytatjuk utunkat az ország nyári fővárosába, Baguio Citybe

A városnézés során érintjük a Session Road utat, a Burnham Parkot és az elnök nyári rezidenciáját, a Mansion House-t. A program csúcspontja a helyi piac, ahol a falusiak árulják áruikat. Vacsora a szállodában.

 

Éj: Baguio City

 

7. nap: Manila – Cebu

Korai reggeli után kijelentkezés a szállodából és visszautazás Manilába a nemzeti autópályán a Luzon központi síkságon keresztül, majd az északi gyorsforgalmi úton. Érkezés Manilába a délután folyamán, transzfer a repülőtérre és elutazás repülővel Cebuba. Érkezés után transzfer a Movenpick Hotel Mactan Island Cebuba, bejelentkezés majd vacsora.

Éj: Cebu

 

 

8. nap: Cebu

Reggeli után jellegzetes fülöp-szigeteki motorizált csónakkal (outrigger banca) hajózunk ki. 

A túra során lehorgonyzunk úszni és búvárkodás közben felfedezni Cebu víz alatti elővilágát.

Egy közeli szigeten fogyasztjuk el ebédünket. Mielőtt visszatérünk a szárazföldre, rövid időre megállunk egy másik szigeten, hogy megismerjük a halászok tipikus életmódját.

 

Éj: Cebu

 

9. nap: Cebu - Dubai

Reggeli a szállodában, majd pihenés. Ebédet követően, délután  kijelentkezés és transzfer a repülőtérre és elerepülés Dubaiba.

Éj a repülőn


10. nap
: Dubai - Budapest

Átszállás Dubaiban, majd hazarepülés Budapestre