JAPÁN



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Repülő
Időtartam
10 nap / 9 éj


Tokyo-Nikko-Fuji-Kyoto-Osaka-Nara-Hiroshiam-Miyajima

 

Utazás:  menetrend szerinti repülő járattal

Szállások: 3 – 4* szállodákban

Ellátás: amerikai reggeli

JR vonatok:    Turista osztályú foglalás a super express és limited express vonaton

Belépők:         A programban felsoroltak szerint minden belépőt tartlamaz.

Csomagkezelés: A fenti részvételi díjban

A legkisebb induló létszám 10 fő.

(A Jr super express vonatokon korlátozott a csomagtér mérete, pl. az Osaka-Hirosima vonalon csak kézipoggyász szállítható. A nagy csomagokat a soron következő szállodába szállítják)

 

Programajánlatunk:

1.nap:  Elutazás menetrend szerint Németországba és átszállással érkezés másnap reggel Tokyóba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Megérkezés a Narita repülőtérre, transzfer a szállodába. Városnézés a fővárosban: a Meiji Szentély, a Tokyo Torony és a Császári Palota kívülről. Vacsora japán stílusú étteremben.

3. nap: Egész napos kirándulás Nikko-ba (Toshogu Szentély és Shogun emlékhely az ötszáz éves cédrusok alatt, a Chuzenji-tó vulkáni övezete és a varázslatos Kegon Vízesés) Esti visszaérkezés a fővárosba.

4. nap: Transzfer Hakone-ba, félúton a Fuji megtekintése- 2.700 m magasságig, ahol rövid gyalogtúrát tehetünk az 5. szintig. Megérkezés Hakonéba: városnézés (Owakudani Völgy és utóvulkáni területe hajókázással az Ashikrátertavon). Szállás Hakonéban.

5. nap: Transzfer Atamiba. Elindulás Atamiból Kyotóba a JR super expresszel, majd továbbutazás Naraba. A régi főváros látnivalói: Todai-ji templom a Nagy Buddhával és az Őzparkkal, a Kasugi Szentély a vadregényes, ősfás környezetével. Elutazás Kyotóba a Kintetsu expresszel. Vacsora a japán ízek szerint.

6. nap: Egész napos városnézés Kyotó lenyűgöző emlékeinek érintésével:

Kinkakuji Templomok, Nijo Vár, Higashi Hanganji Templom, Kiyomizu Templom, Sanjusangendo Templom, Heian kegyhely és a Gésák ősi központja a Ghion negyed.

7.nap: Shinkansennel utazunk – csak kézicsomagokkal - Hiroshimába a „megújult” városba. Az Emlékpark és Emlékmúzeum megtekintése az „Atombomba Dóm” szomszédságában az egykori pusztítás helyszínén.

8. nap: Délelőtti kirándulás a csodás, középkori hangultatot árasztó Miyajima szigetére. A sétáló és falánk őzek között érkezünk meg az Itsukuhima Szentélyhez. A kegyhely jelképe az óriáscédrusok törzséből készült vízben álló Toori kapu és a „NO” színház megtekintése után hajóval indulunk vissza, majd átszállással a Shinkansennel érkezünk Osakába.

9. nap: Városnézés Oszakában: Oszaka Várkastély, Nanba, a lenyűgöző piac és kínálata. Délután szabad program a világhírű és modern Oszaka földalatti és feletti városrészében. Japán vacsoraest igény szerint.

10. nap: Transzfer a Kansai Nemzetközi Repülőtérre, elindulás Oszakából.

Érkezés Frankfurt átszállással a menetrend alapján Budapestre az esti órákban.