ABU DHABI ÉS DUBAI



Szállás típusa
Szálloda ****
Ellátás módja
Félpanzió
Utazás módja
Repülő
Időtartam
6 nap / 5 éj


“Álomutazás az újjászületett Ezeregyéjszaka birodalmába”

Utazás: a Qatar Airways menetrend szerinti járatával

Szállás: 4 csillagos belvárosi szállodákban Abu Dhabiban 4 éjszaka

Ellátás: félpanzió 4 vacsorával 10.-11.-12.-13. este csak késői érkezésnél!

Program:

1.nap: Találkozó a menetrendnek megfelelően. Elutazás átszállással. Étkezések a repülőn. Késő esti érkezés a szállásra. (A repülőtéren történik a vízum kiadása az előre megadott adatok alapján.) Dubai érkezés esetén transzfer Abu Dhabiba, de repülőjárattól függően vacsora a repülőn.

Éj Abu Dhabiban

      

2.nap: Primary Healthcare. Igény szerinti fakultatív városnézés: Az Emirátusok  fővárosának Abu-Dhabinak a felfedezése. A világ legnagyobb mesterségesen építette kikötője a Jebel Ali. Az Al Husn Palota a főváros legrégibb épülete a 18. századból és a kulturális örökség gyűjteményének a megtekintése. Fotószünet a Dhow dokknál, ahol a fából készült hagyományos hajókat készítik. Délutántól kedvező vásárlási lehetőség a központi nagyáruházban.

Éj Abu Dhabiban

3.nap: Primary Healthcare. Délelőtt pihenés, fürdés, napozás, vagy vásárlási lehetőségek. Délutántól fakultatív Sivatagi túra 4x4 meghajtású terepjárókon. A délután 3 órától induló túrán fotószünetekkel tarkítottan ismerkedünkmeg a homokdűnék között megbúvó tevetartókkal. Lehetőség van tevegelésre, henna festésre. Barbecue vacsora várja a vendégeket és a shisha, vagyis vízipipa mellett figyelhetjük a naplementét. Hastánccal és tábortűzzel fejeződik be az est, majd transzfer a szállodában.

Éj Abu Dhabiban

4.nap: Primary Helathcare. Fakultatív kirándulás a sivatagon át a „sivatagi Hajar hegyekbe” Al Ain-ba Zayed Sheikh szülővárosába. A Múzeum és a Zayed sejk Régi Palotájának a megtekintése, majd látogatás az Emirátusok legnagyobb tevepiacán. Visszaúton pihenő a Hili Kertek ásatásainál. Esti érkezés a szállodába, majd vacsora.

Éj Abu Dhabiban

5.nap: Primary Healthcare. Reggelit követően elutazás a délelőtti órákban. Dubai városnézés fotószünetekkel tarkítottan: Burj Al Arab, Jumeirah, a város palota üzleti negyede, Jumeirah Mecset, Sheikh Saeed a korábbi uralkodói rezidencia, Al Bastakiya avagy az óváros, majd az Al Fahidi Erőd. Abra-val vagyis vízi-taxival átkelés a piacra és az arany piac megtekintése. Vacsora egy helyi jellegzetes étteremben, vagy egységes, csoportos foglalás esetén Dhow búcsúvacsora a Rustar hajón. A vacsorát követően transzfer a repülőtérre és indulás a késő esti órákban.

Éj a repülőn.

6.nap:  Átszállással érkezés a délelőtti órákban Budapestre, ill. menetrend szerint Bécsbe.