THAIFÖLD



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Repülő
Időtartam
10 nap / 9 éj


Bangkok – Kwai folyó – Rayong

Utazás: Budapest – Bangkok – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással A helyszíni kirándulások alkalmával autóbusszal.

Szállás: Hotel Golden Tulip**** Bangkok és a Rayong Resort**** - delux tengerre néző szobáival - szállásokat reggelivel

A thaiföldi vízum díja: 25.-Euro/fő, amelyet a leadott útlevelekkel irodánk megigényel, de személyesen is igényelhető a mellékelt program és repülőjegy visszaigazolással.

Elkészülése kb. 4- 5 nap. Szükséges 1 db színes fénykép, útlevél  (lejárati idő 6 hónapon túl).
Verecke út 79, 1025 Budapest

 

Programajánlat:

1. nap: Találkozó a megbeszélt indulási helyről, járattól függően. Elutazás menetrend szerint. Éj a repülőn.

2. nap: Délutáni érkezést követően transzfer a szállodába. Az autóbuszon mindenki frissítőkendőt és ásványvizet kap. Pihenés, majd üdvözlő vacsora Chao Phya folyami hajókázással és open-bar italfogyasztással. Éj Bangkokban

3. nap: Bangkokban a legtöbb utazó a város központját, vagyis a Királyi Palotát látogatja meg a legfontosabb Thai Buddha szoborral együtt. A Királyi palotában találkozhatunk tehát a Smaragd Buddha templomával, a Buddha ereklyéket rejtő Arany Chedit, a királyi Pantheont, a koronázási termet, és a hivatali épületeket is itt csodálhatjuk meg. Ebéd a Phinklao Bridge étteremben. Később a thai masszázstanítás központjába, a Wat Pho-ba látogatunk el. Siam Niramitr esti program vacsorával Bangkok belvárosában. Éj Bangkokban.

4. nap: Egész napos program: a világhírű úszó piac, majd uatzás a Kwai-folyóhoz, ahol megebédelünk és lehajózunk a hídhoz. Késő délután repülés Phuket szigetére, majd vacsora. Éj Phuketen.

5. nap: Pihenés, fürdés, napozás. Éj Phuketen.

6. nap: Pihenés, fürdés, napozás. Éj Phuketen. Fakultatív kirándulás Phi-Phi szigetére.

7. nap: Pihenés, fürdés, napozás. Éj Phuketen. Fakultatív kirándulás Phang-Nga szigetére.

8. nap: Pihenés, fürdés, napozás. Éj Phuketen. Dzsungel-túra és elefánt program.

9. nap: Pihenés, fürdés, napozás, vagy csomagolás a délelőtti órákban. Legkésőbb 12.00 órakor kijelentkezés a szállodából. A csomagok recepción történő elhelyezése. Ebédet követően indulás a repülőtérre és elutazás Bangokba. Esti utazás haza a nemzetközi járattal. Éj a repülőn.

10. nap: Átszállással érkezés Budapestre.