DUBAI, SZINGAPÚR ÉS MALAJZIA



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Repülő
Időtartam
14 nap / 13 éj


Egyesült Arab Emirátusok

Szingapúr & Malajzia

Dubai – Abu Dhabi – Szingapúr – Malakka - Kuala Lumpur - Langkawi

Szállások:

Hyatt Palace Al Rigga Dubai,

Park Regis Singapore

Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur

Berjaya Langkaw

Fontos megjegyzések:Ellátás: Teljes panzió és all inclusive Langkawiban

  • Az útlevélnek még 6 hónapig kell érvényesnek lennie a visszautazás napjától számítva.
  • A malajziai belső repülés a földi csomagszolgáltatás részét képezi, azonban csak fix foglaláskor kerül megállapításra a pontos ár. Ennek következtében a részvételi díjban változás történhet.

 

Programajánlat:

1.nap : Budapest - Dubai

Találkozó Budapesten a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2/B terminálján. 

Éj Dubaiban

2. nap : Dubai

Reggelit követően Dubai városnézés fotószünetekkel tarkítottan: a Burj Al Arab, a Kalifatorony 800 mmagasságával, a város palota üzleti negyede, Jumeirah Mecset, Sheikh Saeed a korábbi uralkodói rezidencia. Ebéd után az Al Bastakiya avagy az óváros, majd az Al Fahidi Erőd. Abra-val vagyis vízi-taxival átkelés a piacra és az arany piac megtekintése. 

Éj Dubaiban

3.nap : Abu Dhabi - Ferrari World

Az Emirátusok fővárosának Abu-Dhabinak a felfedezése: a lenyűgöző Zayed sejk Nagymecset után a világ legnagyobb mesterségesen építette kikötője a Jebel Ali, Al Husn Palota a főváros legrégibb épülete a 18. századból és a kulturális örökség gyűjteményének a megtekintései következnek. Fotószünet a Dhow dokknál, ahol a fából készült hagyományos hajókat készítik. Az Al Ain Múzeum és a Zayed sejk Régi Palotájának a fényképezése. Ebéd után a Forma 1-es versenypálya szomszédságában a Ferrari világát bemutató, egyedi vezetési élményeket nyújtó program következik. Visszaérkezés vacsorára Dubaiba.

Éj Dubaiban

4. nap : Dubai - Szingapúr

A korai reggelit követően transzfer a repülőtérre és elutazás Szingapúrba. Étkezések a repülőn.

Az esti érkezést követően transzfer a szállodába. 

Éj Szingapúrban

5. nap : Szingapúr - Orchidea Kert

A Sir Raffles által alapított város megtekintése: Merlion Park, a kikötő, a Helix-híd, Sri Mariamman templom az indiai negyeddel, a kínai negyed, a thai Hock Keng templom, és a város legrégebbi buddhista-taoista szentélye. Ebéd után az Orchidea Kert bejárásával folytatjuk a napot. Vacsora az Ázsia szerte híres szingapúri rakpart éttermében.

Éj Szingapúrban

6. nap : Malakka -Kuala Lumpur

Elhagyjuk Szingapúrt, és a maláj határtlépést követően érkezünk a sok száz éves európai behatást átélt városba,Malakkába. Az azonos nevű szorost is őrző város erődjének, a Szent Péter templomnak és a belvárosnak a megismerése után megebédelünk. Délután Malajzia adminisztratív fővárosába Putrajayaba érkezünk. A kormányzati negyedben található a Nagymecset, a Miniszterelnöki palota és a “titokzatos” uralkodói rezidencia. Kuala Lumpurba az esti órákban érkezünk vacsorára.

Éj Kuala Lumpurban

7.nap :  Kuala Lumpur

A délelőtti órákban a 92 hektáros Kuala Lumpur Kertek egy részét járjuk be a őshonos és a betelepített növények megismerésével. A sétát a Pillangó Park, a Madár Park és az Orchidea Kert zárja. Ebéd után a belvárost fedezzük fel: a Petronas Ikertornyok, amelyeket belülről az átjáróig megismerhetünk. Késő délután kerül sor a Royal Selangor Látogatói Központra, a  Függetlenség terére, és az Andul Samad szultán épületére.

Éj Kuala Lumpurban

8.nap : Batu barlangszentély – Langkaw-sziget - all inclusive

Kijelentkezés után látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon érjük el a barlangokat.  A programot követően transzfer a repülőtérre, és indulás az MH 148-as járattal 11.55-kor Langkawi - szigetére. Érkezést követően 12.55 után transzfer a tengerparti szállodába, majd pihenés, fürdés az all inclusive szolgáltatások nyújtotta kényelemmel.

Éj Langkawin

9.nap : All inclusive

Pihenés, fürdés, napozás, az all inclusive szolgáltatások élvezete.

Éj Langkawin

10.nap : All inclusive

Pihenés, fürdés, napozás, az all inclusive szolgáltatások élvezete.

Éj Langkawin

11. nap : All inclusive

Pihenés, fürdés, napozás, az all inclusive szolgáltatások élvezete. Délelőtti kirándulás a hegyekre és a tengerre egyedi panorámát kínáló, és nagyon közeli Sky Bridge-hez.

http://www.panoramalangkawi.com/skybridge   

 

Éj Langkawin

12 . nap : All inclusive - Sky Bridge

Pihenés, fürdés, napozás, az all inclusive szolgáltatások élvezete.

Éj Langkawin

13.nap : All inclusive - Hazautazás

Pihenés, fürdés, napozás, az all inclusive szolgáltatások élvezete délutánig. Késői kijelentkezés a szobákból. Transzfer a repülőtérre, és elrepülés Kuala Lumpurba.

A nemzetközi terminálról indulás Dubaiba.

Éj a repülőn

14. nap : Hazaérkezés

Dubaiból a reggeli indulást követően menetrend szerint érkezés Budapestre.

Élményekkel teli utazást és pihenést kíván a Planet Travel!