MAROKKÓ



Szállás típusa
Program szerint ****
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Repülő
Időtartam
8 nap / 7 éj


   

Királyi városok, az Atlasz-hegység és óceánparti pihenés

Casablanca – Marrakech – Agadír

                                              

Utazás: menetrend szerinti repülővel

Érkezés Casablancaba és hazautazás Agadírból, Casablanca és európai átszállással

Szállás:  4**** szállodákban

 

A részvételi díj tartalmazza a szállásokat, a program szerinti teljes ellátást, a belépőket, a helyi légkondicionált autóbuszt minden programhoz, a mindenkori transzferbuszt, a belföldi repülőjáratot, a kötelező baksist és a francia, ill. a magyar idegenvezetést a teljes út során.

 

Program:

 

  1. nap.: Találkozó legkésőbb 17.30-kor a Liszt Ferenc 2/A Terminálon a Lufthansa check-in pultok előtt. Elutazás 19.25-kor, és érkezés átszállással az V. Mohammed repülőtérre éjfél után Casablancába. Transzfer a szállodába, pihenés. Vacsora a gépek fedélzetén.

                                                Éj Casablancában

  1. nap.: Városnézés a nagyvilági és politikai életéről egykoron híres-hírhedt óvárosban, az ország gazdasági fővárosában: az V. Mohammed tér, a központi piac, a Habbous negyed és az Anfa&Ain Diab lakónegyed megtekintése. Utunkat a királyi székhely és adminisztratív központ, talán a leghíresebb és legvonzóbb marokkói város, Marrakech felé vesszük. Átkelés az Oumn R'Bia félsivatagi területén. A kora esti órákban érkezés az Atlasz-hegység lábához, majd vacsora.

                                                 Éj Marrakechben

  1. nap.: Látogatás a „Dél Gyöngyének Városában”: séta a Ménara kertekben, Saadiens sírjánál, a Bahia Palotánál, a Koutoubianál és a kézművespiacon. Ebéd a Medinában, az óvárosban. Ebédet követően további ismerkedés a várossal: Jemaa El Fna tér a mai élő városközpont és városi színház, majd szabadprogram vásárlásra és a hangulat élvezetére. Vacsora az egyik belvárosi palota éttermében.

                                               Éj Marrakechben

  1. nap.: Reggelit követően indulás dél felé. A közel 3 órás átkelés során az Elő - Atlasz tövében, a Souss medencéjében haladunk pihenővel tarkítottan. Érkezés dél körül, majd az all inclusive szolgáltatások élvezete és pihenés egész nap.

                                                Éj Agadírban

  1. nap: Pihenés, fürdés, egész nap. Az all inclusive szolgáltatások élvezete.

                                                    Éj Agadírban

  1. nap: Pihenés, fürdés, napozás, az all inclusive szolgáltatások élvezete. Késő délután 2 órás hajókirándulás az Atalanti - óceánon – teázással és süteményekkel.

                                                   Éj Agadírban

  1. nap: Pihenés, fürdés, napozás, az all inclusive szolgáltatások élvezete délutánig. Kijelentkezés a szállodából és repülés Casablancába. Uzsonnát követően találkozó a recepción 16.30-kor és 17.00 órakor transzfer a repülőtérre. Indulás 19.00 órakor, érkezés 19.55-kor Casablancába. Rövid a la carte vacsora a nemzetközi repülőtéren, majd beszállás és utazás haza az éjszakai órákban.

                                                              Éj a repülőn

  1. nap: Érkezés Budapestre menetrend szerint a Liszt Ferenc 2A Terminálra délelőtt 10.05 órakor Frankfurtból.