BRAZÍLIA, RIO DE JANEIRO, IGUAZÚ



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Kombinált
Időtartam
7 nap / 6 éj


Rio de Janeiro – Iguazú

Utazás: Mentetrend szerinti repülő járatokkal és a helyszínen autóbuszokkal

Szállások: 
Hotel Windsor Excelsior Superior, vagy Ipanema Plaza Superior Rio de Janeiro
Hotel Recanto Deluxe Iguazú, vagy Hotel Mabu

Ellátás: Teljes panzió (a menetrendtől függően)

 

Program:                          

1.nap: Találkozó a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér 2/A. Terminálján Indulás 06.10-kor. Átszállás és érkezés 17.45-kor Rio de Janeiroba. Vacsora a hotelben.

Éj Rio de Janeiroban

2. nap: Kirándulás a Cukorsüveg hegyre, Rio egyik jelképéhez. Utazás autóbusszal, majd kötélpályán az Urca hegyre, majd onnan további kötélpályával a Cukorsüvegre. Fényképezés a hegytetőn, ill. Rio de Janeiro lenyűgöző panorámájánál, a Guanabara-öböl látképénél. Ebéd a Mineira étteremben. Délután kirándulás Rio másik jelképéhez, a Corcovado hegyen a város fölé emelkedő Krisztus-szoborhoz. Utazás a Corcovado - vasúton a különleges trópusi erdőn át a Krisztus szoborig. A panoráma megtekintése után látogatás a világ egyik leghíresebb stadionjában a Maracanaban. Vacsora a Carretao Ipanema étteremben.  Késő este a brazil táncművészetet felvonultató Plataforma zenés műsor megtekintése.

Éj Rio de Janeiroban

3. nap: Reggeli a szállodában. Hajókirándulás a Guanabara – öbölből az egykoron börtönszigetként ismert, de ma már Nemzeti Parkként működő Ilha Grandehoz. Ebéd a Lopez Mendez strandon, Brazilia egyik legszebb tengerparti övezetében.                

Éj Rio de Janeiroban

4. nap: Repülés a világ legnagyobb vízesés-rendszeréhez az Iguazúhoz. Érkezést követően séta a brazil oldalon. Ismerkedés a vízesés brazil oldalának lenyűgöző panorámájával az Ördög-torokra, és a szemközti, argentin oldalon lezúduló vízesésfüggönyökkel. Ebéd a Porto Canoas étteremben. A nagy kihívást jelentő Macuco motorcsónak programhoz lengén, és/vagy vízhatlan módon kell öltözködnünk!  

Éj az Iguazúnál

5. nap: Ismerkedés a világ egyik legnagyobb vízi erőművével az Itaipu -  gáttal.

A korai élményeket csak fokozzuk Argentínában, a vízesés argentin oldalán kialakított nemzeti parkban. Utazás autóbusszal, majd helyi kisvasúttal, végül séta a turistaútvonalakon, a pallókon a több száz vízesés mellett az"ördög torka"vízesés, dübörgő katlanáig. Ebéd a Bocamora étteremben. Fotószünet a "3 ország sarkába"Argentína, Brazília, Paraguay határpontján, vásárlási lehetőséggel a helyi árukból. Az est fénypontja a Rafain zenés, táncos est vacsorával a nap igazi záró élménye lesz.

Éj az Iguazúnál

6. nap: Kijelentkezés a szállodából. Elutazásunkat megelőzően a trópusi madár és pillangó - park zárja az esőerdei látnivalókat. Ebéd a repülőtéren a check-int követően. Átszállás Sao Paolóban az Amszterdam járatra.

Éj a repülőn

7. nap: Hazautazás. Budapestre érkezés menetrend szerint.