AZ ARANY HÁROMSZÖG ÉS GOA



Szállás típusa
Szálloda ****
Ellátás módja
Teljes ellátás
Utazás módja
Repülő
Időtartam
9 nap / 8 éj


Delhi a Föld egyik legnyüzsgőbb városa, az ősi és a modern kultúra különös folytonossága. Agra, a Taj Mahal a világ legromantikusabb csodája, a hűséges szerelem elsöprő bizonyítéka. Jaipur a rózsaszínű város, a maharadzsák pazar gazdagságú birodalma. Ezt a három várost együttesen India "Arany Háromszögeként" szokták emlegetni.

Programterv

1. nap: Elutazás

Találkozó a Liszt Frenec Nemzetközi Repülőtéren. Átszállással érkezés Delhibe.

Éj Delhiben.

2. nap: Ó-Delhi – Agra - Delhi

   

Félnapos Ó-Delhi városnézés: Jamma Mecset, Shantiva, India Kapu, Raj Ghat, ahol India atyját Mahatma Gandhit búcsúztatták 1948-ban. Új-Delhiben fotószünet a 72 m magas Kutun Minaretnél. Kirándulás a Vörös Erődhöz és Jantar Mantarba. Az Obszervatórium megtekintése. Ebéd a Hansplazaában, majd elutazás Agrába (204 km/ 5 óra). Pihenő és látogatás Sikandrában: Akbar Mauzóleum az iszlám, hindu és keresztény motívumokkal. 

Éj Delhiben.

3. nap: Delhi - Agra

A Világ „Számos” Csodájának egyike a Taj Mahal megtekintése. Majd látogatás az Erődnél és a tiszta márvány Moti Masjid mecsetn él. 

Éj Agrában.

4. nap: Agra - Jaipur

Utazás Jaipurba. Útközbeni pihenő az Akbr uralkodó által építtetett Fatehpur Sikriben a sivatagi városban. 

Éj Jaipurban.

5. nap: Jaipur

A Borostyán Erőd elefántháton, majd a Rózsaszín Város, a Városháza Múzeummal és az Obszervatóriummal. Ebéd a Pink City étteremben, majd a Ram Niwas palota kertje és a Szél Palotája a „Hawa Mahal” megtekintése, majd vacsora.

Éj Jaipurban

6. nap: Jaipur - Goa

Transzfer a repülőtérre 07.00-kor és repülés Goába az Indiai-óceán partjára 09.20-kor. Érkezés 14.30-kor, majd transzfer a szállodába és vacsora.

Éj Goában

7. nap: Goa

Félnapos Goa városnézés és gyalogtúra: a kataedrális az aranyharanggal, Bom Jézus bazilika Xavieri Szent Ferenc sírjával, Dona Paula a Zuari folyó panorámájával és a Marmagoa kikötővel, Panjim Miramar partszakasz és a kikötő. Ebédet követően pihenés, fürdés, napozás. Opcionális hajókirándulás.

 

Éj Goában

8. nap: Goa - Indulás

Délutánig pihenés, fürdés, napozás. Repülés Delhibe, majd vacsora és transzfer az éjszakai járathoz.

Éj a repülőn

9. nap: Hazaérkezés

Érkezés Budapestre átszállással a déli órákban.