ÉSZAK-OLASZORSZÁG



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Kombinált
Időtartam
6 nap / 5 éj


„Borvidékek, olajfaligetek szubalpesi környezetben”

Garda-tó – Milánó – Verona – Sirmione - Lago Maggiore - Cremona

 

Utazás: repülővel és autóbusszal

Szállás: Garda Hotel Royal***  - Hotel Holiday Inn Express Malpensa Repülőtér***

A részvételi díj irányára tartalmazza a teljes ellátást, és minden programot a belépőkkel.

 

Programajánlatunk:

  1. Nap: Találkozó a Liszt Ferenc Repülőtér 2/A. Terminálján17.50-kor a Wizzair pultjánál. Indulás 19.50-kor. (Vacsora a repülőtéren). Érkezés 21.25-kor, majd utazás a Garda-tavi szállásra.

Éj Garda Hotel

 

  1. Nap.: Délelőtt ismerkedés a „szerelmesek” városával, Veronával: Scaligieri sírok, Aréna, Júlia Erkélye, San Zeno templom és a belváros. Ebéd Sirmionéban. Az ókori költő Catullus és a középkori várurak a Scaligierik gyönyörű városa sok különlegességet kínál. Sétahajókázás a Garda-tavon. Vacsora a szállodában.

Éj Garda Hotel

 

  1. Nap: Szakmai program egész nap Moscazzano – Carmagnola mezőgazdasági régióiban. Ebéd a programoktól függően. Vacsora a szállodában.

Éj Garda Hotel

 

  1. Nap: Kirándulás Lombardia székhelyére Milánóba. A híres nagyurak a Sforzák vára, a Scala, a dóm kínálnak maradandó élményeket. (Igény szerint előzetes foglalással megtekinthető Leonardo da Vinci-től az Utolsó vacsora freskója.) Vissza úton kitérő Gardonéba: a D’Annunzio villa, ill. a világfi kertjének és a Victoriale Emlékműnek a megtekintése. Délutáni séta a tóparti Salóban, az egykori kérészéletű és Mussolini által irányított köztársaság városkájában. Vacsora a szállodában.

Éj Garda Hotel

 

  1. Nap: Kijelentkezés a szállodából. Indulás 08.00 órakor a Lago Maggiore tóhoz, ahol hajóval átkelünk és sétát teszünk a Borromei szigetek egyikén az Isola Bellán.  Lugano és Locarno Észak - olaszországi és Dél - svájciterületeinek a megismerése pazar alpesi környezetben. Esti érkezés a szállodába, majd búcsúvacsora.

                                                           Éj Hotel Holiday Inn***

 

  1. Nap: Korai ébresztő, majd reggeli 05.30kor, és transzfer a repülőtérre 05.45-kor. Indulás haza 08.10-kor. Érkezés Budapestre 09.40-kor.