ÉSZAK-OLASZORSZÁGSzállás típusa: Program szerint
Ellátás módja: Program szerint
Utazás módja: Kombinált
Időtartam: 6 nap / 5 éj


„Borvidékek, olajfaligetek szubalpesi környezetben”


Utazás:

repülővel és autóbusszal

Szállás:

Garda Hotel Royal*** - Hotel Holiday Inn Express Malpensa Repülőtér***

A részvételi díj irányára tartalmazza a teljes ellátást, és minden programot a belépőkkel.

Programajánlatunk:

1.Nap:

Találkozó a Liszt Ferenc Repülőtér 2/A. Terminálján17.50-kor a Wizzair pultjánál. Indulás 19.50-kor. (Vacsora a repülőtéren). Érkezés 21.25-kor, majd utazás a Garda-tavi szállásra.

Éj Garda Hotel

2.Nap.:

Délelőtt ismerkedés a „szerelmesek” városával, Veronával: Scaligieri sírok, Aréna, Júlia Erkélye, San Zeno templom és a belváros. Ebéd Sirmionéban. Az ókori költő Catullus és a középkori várurak a Scaligierik gyönyörű városa sok különlegességet kínál. Sétahajókázás a Garda-tavon. Vacsora a szállodában.

Éj Garda Hotel

3.Nap:

Szakmai program egész nap Moscazzano – Carmagnola mezőgazdasági régióiban. Ebéd a programoktól függően. Vacsora a szállodában.

Éj Garda Hotel

4.Nap:

Kirándulás Lombardia székhelyére Milánóba. A híres nagyurak a Sforzák vára, a Scala, a dóm kínálnak maradandó élményeket. (Igény szerint előzetes foglalással megtekinthető Leonardo da Vinci-től az Utolsó vacsora freskója.) Vissza úton kitérő Gardonéba: a D’Annunzio villa, ill. a világfi kertjének és a Victoriale Emlékműnek a megtekintése. Délutáni séta a tóparti Salóban, az egykori kérészéletű és Mussolini által irányított köztársaság városkájában. Vacsora a szállodában.

Éj Garda Hotel

5.Nap:

Kijelentkezés a szállodából. Indulás 08.00 órakor a Lago Maggiore tóhoz, ahol hajóval átkelünk és sétát teszünk a Borromei szigetek egyikén az Isola Bellán. Lugano és Locarno Észak - olaszországi és Dél - svájci területeinek a megismerése pazar alpesi környezetben. Esti érkezés a szállodába, majd búcsúvacsora.
Éj Hotel Holiday Inn***

6.Nap:

Korai ébresztő, majd reggeli 05.30kor, és transzfer a repülőtérre 05.45-kor. Indulás haza 08.10-kor. Érkezés Budapestre 09.40-kor.